Home

Via internet wil Green Ways aan belangstellenden informatie verstrekken over haar activiteiten en de biologische producten promoten. Ook wil Green Ways via internet mede door inbreng van uw kennis maatschappelijk verantwoord ondernemen met andere betrokken partijen in de samenleving. Voor de producten die Green Ways op de markt zet is een grote behoefte aan recepten. Met speciale aandacht is gewerkt aan het opzetten van recepten die door Green Ways aan belangstellenden ter beschikking worden gesteld.

Op onze productverpakkingen wordt ook verwezen naar onze website www.greenways.nl. U vind vele soorten recepten op onze website en wellicht heeft u zelf ook al ervaringen. Tevens stelt Green Ways het erg op prijs als u ook uw ervaring wil doorgeven via een mailbericht. zodat wij beter in kunnen spelen op uw behoefte om nog betere en heerlijke biologische producten te maken.
Door deze site verder te bezoeken krijgt u allerlei informatie over ons en over biologische landbouw. Kijk ook eens bij nieuws en meld u gratis aan voor het regelmatig ontvangen van allerlei (biologisch) nieuws. Over aanverwante onderwerpen over biologische landbouw kunt u kijken bij links. Wilt u deze site opslaan voor vaker gebruik klik dan hier.